Foglalj időpontot még ma a Mercedes kozmetikába: 06 30 239 2037 (híváshoz kattints a telefonszámra)

A Mercedes kozmetika logója

Volume szempilla hosszabbítás

Nézd meg néhány munkámat:

4D Volume szempilla

Műszempilla és szempilla hosszabbítás a tökéletes dús hatásért

Volume Lashes 2D-15D-ig

Extra dús szempilla hosszabbítás (2D-3D-4D-5D-6D). Az igazi áttörést Oroszország hozta meg a fantasztikus Volume Lashles Russian Volume Technik-ával. A fele vagy akár harmad súlyú pillákból egy szál saját pillákra 2-3-4-5-6 szál ultra vékony és könnyített súlyú műszempilla kerül, egy teljesen új technikával applikálásra,ez határozza meg a „D-k” számát. Az új technika segítségével akár ezres nagyságrendű műszempilla szál is felhelyezésre is kerülhet.

4D műszempilla

Ez egy izgalmas, újszerű eljárás, mely sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez.Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempillánkhoz szálanként. A ragasztó egy súlytalan, orvosi tisztaságú anyag, mely száradás után is rugalmas marad. Így nem lesz merev a pillánk tőle, s nem lesz törékeny, sérülékeny. Ha betartjuk a ápolási útmutatót, s nem is tépkedjük, akkor akár 2 hónapig is tarthat, szépíthet minket.

Mi kb. 60-100 szál szempillát helyezünk fel szemenként. A szálak mennyiségét, vastagságát, hosszát mindig a szem nagysága, a természetes pilla koszorú íve, és a kívánt hatás határozza meg. Legalább háromféle méretű szempillát használunk, hogy tökéletesen lehessen követni az eredeti ívet. Így az nem lesz lépcsőzetes hatású. Ajánljuk: Elsősorban természetesen hölgyeknek ajánljuk. Gondolom ez nem meglepő. Mindenkinek, aki szépségét tovább szeretné fokozni. Mindenkinek, aki szeretne dúsabb, ívesebb, szebb pillákat magának. Mindenkinek, aki már ébredéskor szeretne szép lenni. Mindenkinek, aki nem szeretné elkerülni a hagyományos műszempilla viselésével járó kellemetlenségeket. Mindenkinek, akinek nincs kedve, vagy ideje az állandó sminkeléssel bíbelődni. Mindenkinek, aki szeretné elkerülni a pillafesték elkenődését, nap végén a lemosásával járó macerát.

Mennyibe kerül a műszempilla?

Ez attól függ, hogy pontosan milyen szempilla hosszabbítást szeretnél. Ha nincs konkrét elképzelésed, szívesen segítek kiválasztani az egyéniségedhez legmegfelelőbb típust.

Vendégeim már tudják milyen érzés egy csodás szempilla birtokosának lenni. Ismerd meg Te is ezt a fantasztikus érzést!