Foglalj időpontot még ma a Mercedes kozmetikába: 06 30 239 2037 (híváshoz kattints a telefonszámra)

A Mercedes kozmetika logója

Szalon etikett

A Házirend tartalmazza azokat a legfontosabb szabályokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Vendégeink számára a lehető legmagasabb szakmai színvonalú, nyugodt körülmények közötti ellátását biztosíthassuk. A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. A Házirend elolvasható üzletünkben és honlapunkon egyaránt. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

Minden szolgáltatásra vonatkozó szabályok (a sminktetoválást kivéve): 

A foglalásodat a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával mondhatod le díjmentesen. 24 órán belüli lemondás esetén (vagy le nem mondás, de meg nem jelenés esetén is!) a teljes szolgáltatási díj megfizetése szükséges. Amennyiben a foglalás és a lefoglalt időpontod között kevesebb, mint 24 óra van, abban az esetben nincs lehetőséged azt díjmentesen lemondani, a teljes szolgáltatásai díj megfizetése szükséges.

A sminktetoválásra vonatkozó szabályok:

1. Időpontfoglalás:

  • Az időpontfoglalás a +36-30/239-2037 -es telefonszámon vagy személyesen történhet hétköznapokon reggel 8 órától 18 óráig, szombaton reggel 8 órától 14 óráig. Ha más időben szeretnéd felvenni a velünk a kapcsolatot, időpontot kérni, kérjük, írj üzenetet a Mester kozmetikus Mercedes nevű Facebook oldalunknak vagy a mercedes.cosmetics.hungary@gmail.com e-mail címre. Munkaközben sokszor nem tudjuk felvenni a telefont vagy üzenetre azonnal reagálni, de a lehető leghamarabb reagálni fogunk a megkeresésedre. Időpontfoglalás a hosszabb időt igénylő szolgáltatások esetében foglaló fizetésével lehetséges, amely beleszámít a fizetendő összegbe.
  • Az időpontfoglalási díj 20 000 Ft (ez az összeg a szolgáltatás teljes árából levonásra kerül), amit a foglalást követő 24 órán belül szükséges rendezni. Ez történhet átutalással vagy személyes kifizetéssel. Ha a foglalási díj kifizetése nem történik meg ezen időn belül, akkor az időpont törlésre kerül.
  • Legkésőbb 24 órával a kezelés előtt tudod lemondani vagy módosítani az időpontodat. Ha nem jössz el a megbeszélt időpontra, akkor a foglalási díjad elveszik és újabb foglalásnál újra szükséges lesz ennek kifizetése. A foglalási díj semmilyen esetben nem visszatérítendő, valamint a lefoglalt időpontod módosítására csak egyszer van lehetőséged. A már nálam elkezdett kezelésedhez tartozó korrekciós alkalmakra nem kell újabb időpontfoglalási díjat fizetned.

2. Késés:
Kérjük, ne késs! Hiszen minden kezelésnek előre meghatározott időkerete van és egymás után következnek a vendégek. Így nincs lehetőség a csúszás behozására. Késés esetén csak egy következő időpontban áll módunkban elkezdeni a kezelést, amelyet előre szükséges kifizetni.

3. Lemondás, időpontváltoztatás:

  • Kötelezettségek nélkül időpontot lemondani legkésőbb az időpont előtt 1 héttel lehet. Ha újra szeretne foglalni időpontot, akkor újra ki kell fizetni az időpontfoglalás díját.
  • Amennyiben valakivel előfordul, hogy 7 napon belül mondja le és új időpontot kér, annak 50% felárat számolunk fel. Amennyiben foglaló fizetése történt, az elveszik és újra foglaló fizetése is szükséges.
  • Aki nem mondja le és nem is jön el, az új időpontot 80% felár ellenében adunk ki. Aki a következő alkalommal is ugyanígy jár el, annak új időpontot 100% felár ellenében és a teljes összeg előre fizetésével tudunk új időpontot adni. Aki lemondás nélkül nem jön el, annak szintén csak előre fizetéssel, 100% felár fizetésével tudunk új időpontot adni.

4. Betegség:
Vírusos herpesz fertőzéssel, lázas, legyengül, fertőző állapot esetén a saját, a többi vendég és a kozmetika kollégái egészsége érdekében az időpont lemondása szükséges.

5. Kísérő:
Amennyiben kísérő személlyel vagy gyermekkel jönnél, erről szólj előre.

6. Fotózás, videózás:
Szakembereink előzetes engedélye nélkül üzletünkben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

7. A Házirend megsértése:
A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

A Házirend jelen verziója 2018. november 28. napjától lép életbe. A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

Köszönjük Vendégeinknek, hogy házirendünk betartásával hozzájárulnak zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint többi Vendégünk nyugalmához! Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!

Tisztelettel: a Mercedes Kozmetika csapata