Foglalj időpontot még ma a Mercedes kozmetikába: 06 30 239 2037 (híváshoz kattints a telefonszámra)

A Mercedes kozmetika logója

PhiLings ránctalanítás

Nézd meg néhány munkámat:

PhiLings ránctalanítás

A PhiLings ereje - amit a kezelésről tudni kell

A PhiLings ránctalanító kezelésen belül kétféle eljárás létezik: a Microneedling és a Phi-Ion. Ezeket kombinálva lehetővé válik a ránctalanítás botox és műtéti beavatkozás nélkül.

A Microneedling indikációi

Az eljárás célja a mikrocirkuláció és a kollagén termelés és regeneráció természetes folyamatainak ösztönzése. (Sikeresen alkalmazták a hajkorona helyreállításánál is, a nem-androgén alopecia esetén). A mikroszúrásokat kézzel ejtik meg, a legjelentősebb ráncok vagy bőrváltozások területén, valamint a Phi NeedlePen rendszert használják a szélesebb arcbőrön. A Mikro tűk 0,2-0,75 mm mélységig hatolnak a bőrbe, és az eljárás fájdalommentesnek tekinthető. A kezelés során a speciálisan tervezett és szabadalmaztatott oldatot alkalmazzák a bőr felületére, mely később felszívódik. A kezelést követően a vendéget különleges típusú, utókezelő termékkel (Ultimate Skin Cocktail és PhiSoothing krém) kezelik, amelyhez részletes használati utasítás tartozik. Az utókezelő termékek megfelelő, helyes alkalmazása nagy jelentőséggel bír.

A kezelés eredményei

A bőr hidratálása, a bőr tónusának növelése és a simaság, a meglévő ráncokat kevésbé láthatók, és a bőr fiatalabbá válik. Az eredmények láthatóvá válnak 24 órával az eljárás után, és néhány hónapig tartanak. Az eljárást háromszor ismételjük meg, tíz-tizennégy nap elteltével.

Az eljárás befejeztével a bőr vörös lesz, és pirult a nap által mérsékelt leégéshez hasonlóan. Bőrfeszességet és enyhe érzékenységet is tapasztalhat a kezelt terület érintésénél. Ezek a tünetek a kezelés után néhány órával jelentősen csökkennek, és a következő 24 órában a bőr teljesen begyógyul. Három nap után a leglátványosabb bőrvörösség is megszűnik.

Alkalmazás és hatások:

Bőrfeszítés, -emelés és -fiatalítás, akne hegek és -seb gyógyulás, javítja a ráncokat és a finom vonalakat, minimálisra csökkenti a pórusméretet, feszessé teszi a bőrt, kezeli az alopecia-t.

Microneedling alkalmazási technikája:

 • A működési módszerek (a szúrás mélysége és a frekvenciája) a különböző arcterületek és az elkerülendő területek kezelésében
 • A microneedling oldat helyes használata
 • Az irány és a menet száma
 • A kezelés végének a meghatározása
 • A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyik között 2 hét különbség kell, hogy legyen. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.

A Phi-Ion indikációi:

A Phi-Ion-kezelés a bőrön lévő feszültségvonalakkal szomszédos apró pontok sorozatán alapul. Ez a folyamat azonnali összehúzódást vált ki és a bőrszálak összehúzását eredményezi, hogy megemelje, átalakítsa a bőr szerkezetét és megfiatalítsa. A Phi-Ion toll a plazma halmazállapotát használja. Az elv magában foglalja a gázok ionizációját a légköri levegőből, hogy mikroelektromos kisülést hozzon létre, ami a túlzott megereszkedett felszíni réteget szublimálja. Ezt a módszert alkalmazhatjuk bizonyos aggodalomra okot adó területek kezelésére anélkül, hogy károsítanánk a környező szöveteket vagy nem kívánt hőenergiát alkalmaznánk rájuk.

A Phi-Ion toll egy praktikus hordozható eszköz, amely pontosan összpontosított plazma energiát használ fel a bőr felszíni rétegének (epidermisz) szublimálására anélkül, hogy károsítaná az alatta lévő vagy szomszédos szöveteket.

A Phi-Ion hatékony, nem műtéti blepharoplasztikát (vékony szemhéj-korrekciót) biztosít. Használható nem sebészeti nyakon lévő megereszkedett bőr emelésére, hegek kezelésére, beleértve az akne hegeket, valamint a ráncok feszesítésére. Emellett képes eltávolítani a bőr foltokat.

Ez a forradalmi módszer alkalmas eljárások elvégzésére és a kozmetikai sebészet eredményeihez hasonló eredmények elérésére, beleértve a: szemhéj korrekciót, nyakon lévő megereszkedett bőr emelését, Akne hegeket, striákat, vonalakat és ráncokat – szarkaláb, marionette vonalak, év foltokat stb.

Phi-Ion alkalmazási technikája:

 • A szemkörnyezet precíz anatómiája
 • A ráncok és hajlítási vonalak meghatározása és a kezelendő területek kiválasztása
 • Üzemmódok (energiaintenzitás és elektro-átmérő)
 • Két egymást követő mikrokontakt pont közötti távolság és a kezelési vonal kialakítása
 • A kezelési terület és az eszköz megfelelő elhelyezése
 • A pontok összekötése a tarsalis vonalakba, és a csíkok kialakítása a vonalak rendezésével
 • Felemelő vonalak és sávok kialakítása
 • Ráncok kezelése a szem környékén

Egy kezelés általában elegendő a kívánt eredmények eléréséhez. 1 hónap elteltével az ellenőrzéskor a kezelést végző személy meghatározza, hogy szükség van-e további kezelésre. Az eredmények várhatóan legalább 9 hónapig tartanak.